Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Африканка поставя рекорд – ражда 10 деца! Лъже ли, че са заченати по естествен път? (СНИМКИ)

Десет деца накуп ражда свръхплодовита майка и твърди, че е без медицинска намеса.

Жeнaтa, която се казва Госиаме Ситоле и има кажи-речи цял футболен отбор от бебета, живее е близост до южноафриканската столица Претория. Тя е на 37 години и има две момчета близнаци на 7 години. Въпреки че 30 години е късна възраст за първо раждане в банановите държави, и с просто око се вижда, че Госиаме не страда от репродуктивни проблеми.

„Изобщо не съм мислила, че мога да родя десет деца и да поставя такъв рекорд. Рекорди не съм искала да поставям, че да се възползвам от медицинско асистиране. Всичко стана по естествен начин“, обяснява тя по повод съмненията, че може да е оплодена изкуствено с цел да бъде призната за най-многодетна майка.

Подозренията се подхранват от факта, че в масовия случаи раждането на повече от три бебета наведнъж е в резултат на асистирана репродукция.

„Всъщност аз самата не повярвах, при редовните прегледи със скенер ми казваха, че ембрионите са 10. Мислех, че има някаква грешка и може да са максимално 7. Не заради друго, а чух за някаква жена от Мали, която е родила толкова деца“, казва Ситоле.

По думите й бременността й е минала сравнително леко. За разлика от повечето жителки на ЮАР, тя може да си позволи модерни медицински услуги като следене на бременността,пише „България Днес“.

На снимките от дома й се вижда плазма и уютно обзавеждане. Друго съмнително обстоятелство е, че Госиаме Ситоле показва огромния си корем по време на бременността, но не и домочадието си.

Прегледана: 4806

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече