Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ето коя диета спазва Гала за съвършена фигура (Водещата се изтърва в ефир)

54-годишната тв водеща на „На кафе“ Гала винаги е изумявала с вталената си фигура. Дори и с напредването на възрастта, звездата продължава да изненадва зрителите с безупречна форма.

От няколко години насам тя спазва стриктен режим, за който не е споделяла в ефир. „Днес съм само и единствено на плодове. Утре няма да бъда”, заяви Гала в шоуто, след поканата да опита от вкусните багети, приготвени от кулинаря на предаването.

Оказва се, че тв водещата следва прословутата 90-дневна диета, чиито основен принцип е разделното хранене по дни. През първия ден се консумират белтъчини, през втория – бобови, третият е въглехидратният ден, а четвъртият – плодов. След това се започва отначало, докато се достигне до 90-ия ден. На всеки 29 дни се прави и воден режим, по време на който се консумира единствено чай и вода.

По време на въпросното предаване Гала е била на плодовия ден, затова и отказа да опита от вкусните багети. Свикнала да гладува и да спазва жестоки режими, 90-дневната диета много се харесала на водещата, тъй като била лека и се хапва разнообразно.

Прегледана: 8712
1 Коментар
  1. […] Nie-jenite първи разкрихме 54-годишната Гала стриктно се придържа към […]

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече