Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Милица Гладнишка се стопи до неузнаваемост! Ето как успя да свали близо 30 кг (СНИМКИ)

Милица Гладнишка е неузнаваема! Актрисата винаги е водила неравна битка с килограмите и неведнъж е признавала, че не се справя с диетите и вече се е предала. „Трудно отслабвам. Не мога да гладувам. Предпочитам да съм си пухкава“, твърдеше талантливата звезда от „Като две капки вода“.

Докато течеше новият сезон на шоуто обаче, феновете й забелязаха коренна промяна. С всеки следващ лайф Милица отслабваше все повече и повече, а на вчерашната й имитация зрители не можаха да повярват, че това е тя. Актрисата е с манекенски пропорции и по нищо не личи, че някога е имала проблеми с килограмите.

Гладнишка се е вталила с минимум 30 кг и е станала фиданка. Учудващо за всички, се оказва, че актрисата не е постигнала завидните резултати с диета. „Стресът винаги ми се отразява така“, обяснила Милица пред близки.

Откакто театрите отвориха, тя постоянно има ангажименти, след които веднага отива на репетиции за „Капките“. „Почти не ми остава време за сън, а какво остава за храна. Ям на крак, каквото ми падне и без изобщо да се съобразявам с калориите. Е, да не забравяме, че и танците в „Капките“ са доста изморителни и покрай тях също доста отслабнах“, доволна е Милица.

Прегледана: 9124

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече