Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Кахраман: Бившата ми жена е психично болна, иска да нарани сина ни (Водят дело за попечителство)

Известният турски актьор Йозджан Дениз за пореден път завихри скандал около себе си. Екранният Кахраман от „Част от мен“ направи изявление, което потресе феновете му из цял свят. След като бившата му съпруга Фейза Актан не му позволила да се види със сина си, актьорът даде интервю в турската преса, в което я нарече „психически нездравословен човек“ и увери обществеността, че е опасна и той се притеснява да й довери детето

„Фейза е болна. Тя страда много сериозно oт комплекса MEDEA (патологично желание на майката да убие собствените си деца, за да отмъсти на съпруга си). За съжаление, все човече жени страдат от това заболяване“, казва актьорът. „Двамата с бившата му любима са в жестока съдебна битка за правата над сина им от повече от година. Последно Фейза пък заведе иск срещу актьора и го обвини в домашно насилие. Той отрече да й е посягал, но развръзка по делото все още няма.

Междувременно Йозджан Дениз развълнува почитателите си до сълзи с поздравление към неговата майка по случай рождения й ден, пише в.

„Мамо, ти си била омъжена още докато си била дете — само на 13 години, и все още си играела на двора с въже. Татко също е бил дете, дори не сте могли да си представите през какви трудности трябва да преминете. Живели сте в Адана – Анкара, Айдин, и сте преживели много трудности Мамо, отгледала си 6 деца и 10 внуци. Покрай нас и ти самата се научи да четеш и пишеш, но най-важните уроци научи в училището, наречено живот… В речника думата майка трябва да означава жена като теб, която не поставя своите амбиции и желания над интересите на децата си. Радвам се, че съм ти син, честит рожден ден, мамо“, написа актьорът, които напоследък е по-известен със скандалите в личния си живот, отколкото с ролите си.

Прегледана: 4582

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече