Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Новата на Сашо Кадиев поддържа фигура със зверски глад - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Новата на Сашо Кадиев поддържа фигура със зверски глад

Ивелина Чоева – новата любов на водещия Сашо Кадиев, е принудена да гладува с дни наред

Моделката Ивелина Чоева, която стигна до корица на Vogue, плаща солена цена за успехите си, научи Nie-jenite.bg. „За да покориш връх, нужни са дисциплина, търпение и труд“, споделя рецептата си нежната брюнетка, която от около година върти любов с водещия Сашо Кадиев.

Безспорно изброеното е необходимо, за да пробиеш в глобалния свят на модата, но само близките й знаят какви усилия полага тя, за да поддържа фините си форми. Ивелина не е наследила добри гени и буквално сънувала кошмари да не налее фигурата си, както се е случило с родната й майка.

Макар да обожава жената, която я е дарила с живот, Чоева била твърдо решена да не изпуска нещата от контрол, тъй като в противен случай може да се лиши от настоящите си ангажименти.

Ето защо тя била принудена да гладува с дни наред и само така съумявала да запази отличните пропорции на фигурата си. При височина 184 см, в момента тя тежи едва 56 кг.

23-годишната красавица се изявява в тези среди вече почти 10 години, а крехката възраст на която е стартирала несъмнено й носи редица рискове, свързани със здравето.

„Дано не отключи някое хранително разстройство и после да се чуди как да се пребори с анорексията“, притесняват се приятелки на хубавицата, завъртяла главата на сина на Катето Евро.

Прегледана: 21638

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече