Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Светлана Гущерова на косъм от анорексията! Плеймейтката слабее от нерви (Плашещи СНИМКИ)

Критично слаба е плеймейтката Светлана Гущерова. Близките й са притеснени, че е на прага на анорексията и теглото й е изключително нездравословно.

Те обаче са категорични, че слабият й вид не се дължи на спазване на хранителен режим, а на стрес. Самата Гущерова също е казвала, че не се ограничава и си хапва всичко, макар че невинаги има време да се храни редовно, тъй като е затрупана от работа и грижи за децата.

Нейни приятелки обаче са безкрайно притеснени за здравословното й и психическо състояние. „Болезнено слаба е и видът й е изтормозен. За съжаление, рядко имаме възможност да се виждаме. Откакто е с Хриси, почти не излизаме заедно, а и да се видим, тя винаги е в неговата компания“, коментират нейни стари дружки.

Те силно се надяват да няма истина в слуховете за физически тормоз от негова страна, но не крият, че имат подобни съмнения.

„Просто много се промени покрай него. Не изглежда щастлива“, допълват близките й.

Припомняме, че преди няколко седмици се появиха слухове за насилие от страна на Християн Гущеров към Светлана. Според информацията в полицията е постъпил сигнал за физически тормоз от милионерския син, подаден от самата Гущерова. По думите й той упражнил силен натиск над пръстите й.

Прегледана: 10522

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече