Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

ДесиСлава потъна вдън земя след раздялата с Благой! Ето какво разкри той за отношенията им

Фолк певицата ДесиСлава потъна вдън земя след новината за раздялата й с Благой Найденов. Чалга дивата не си вдига телефона и не отговаря на съобщения в мрежата.

Според близки до Деси тя не желаела да бъде обезпокоявана с въпроси от журналисти относно изненадващата й раздяла с бащата на малкия й син. Дори на близки и приятели певицата спряла да вдига телефона.

За сметка на това пък боксьорът проговори, макар и с половин уста относно отношенията му с изпълнителката на „Мъжете всичко искат“.

„Не искам да коментирам личния си живот. Всичко между мен и Десислава е наред“, загадъчно заяви пред столичен ежедневник Благой. Той не отрече да са разделени, нито потвърди, а само завоалирано отчете, че отношенията им са „наред“.

Според добре осведомени източници, двамата са се разделили още преди няколко месеца, но продължават да се виждат и поддържат приятелски отношения запред хората и заради 3-годишния им син Борис.

ДесиСлава обаче тежко понасяла раздялата и се надявала Благой да размисли и да се върне у дома. Това едва ли ще се случи, тъй като по последна информация 17 години по-младия от Деси боксьор си има друга.

Прегледана: 10573

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече