Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Цвети Петрова откровено: С Криско не е любов от пръв поглед

Рапърът Кристиан Талев-Криско определено не е преобърнал живота на Цвети Петрова от пръв поглед. Бившата стюардеса признава, че не се е влюбила в него още щом го е видяла, което учуди голяма част от фенките му. Явно Криско не е толкова харизматичен и очарователен сред жените.

В разговор със свои последователи Цвети Петрова разкри, че не вярва в любовта от пръв поглед. За нея това е детинско и преувеличено.

Двамата с Криско се запознават по време на снимките на негов клип, в който Цвети участва като танцьорка. Пред свои приятелки стюардесата разкрила, че рапърът не е нищо особено и не я впечатлил нито с визия, нито с поведение.

Изпълнителят на „Видимо доволни“ обаче бил толкова настоятелен да изведе Петрова на вечеря, че тя в крайна сметка се съгласила. След няколко срещи започнала да припламва искрата и Криско започнал да й става все по-симпатичен.

Към днешна дата двамата имат две деца – Амая на годинка и половина и Даниел на 1 месец. Попитана спокоен ли е животът с деца, Цвети отговаря: „Всичко друго, но не и спокоен“.

Прегледана: 7544

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече