Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Тита и Недко Николов отново заедно! Крият се от зли очи - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Тита и Недко Николов отново заедно! Крият се от зли очи

Фолк певицата Тита и ММА боецът Недко Николов са отново заедно, научи ексклузивно Nie-jenite. Двамата са се сдобрили, но все още не искат да официализират възобновената си връзка от суеверие.

Припомняме, че след близо 1-годишна връзка Тита и мачото се разделиха. Изпълнителката на „Антилопа“ го заряза заради постоянните скандали от ревност, които й вдигал.

Наскоро спортистът съвсем преминал границата, като забранил на едрогърдата блондинка да се облича по-провокативно. С това чашата на търпението й преляла и тя поискала почивка.

Близките й е убеждавали, че той изобщо не е за нея, защото има доста буен нрав, писа „Уикенд“. Миналото лято възедричкият спортист сътвори грозен екшън в курорта Слънчев бряг, скачайки на бой на фолк изпълнителя Меди Гогов заради Тита. С това Николов изключително я злепостави.

Преди няколко седмици Недко се появил на вратата й с огромен букет цветя и я помолил за прошка. Певицата, която и без това много страдала без него, приела да се сдобрят, но с условието да пазят в тайна връзката си. Тя не искала трети лица да се месят в отношенията им и да „урочасват“ любовта им.

Това обяснява и липсата на техни общи снимки в мрежата. Все пак Тита се издаде, като остави коментари под последните публикации на Недко в мрежата.

Прегледана: 12954
1 Коментар
  1. […] кратка раздяла преди близо 2 месеца, като първо Nie-jenite разкри за сдобряването им в средата на април. Макар да […]

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече