Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мъжът на Ева Веселинова се разтреперил когато му казала, че е бременна (Подробности)

Бившата панелистка Ева Веселинова за първи път разкри подробности около бащата на близнаците си. Блондинката отново подчерта, че той е млад и красив българин, опровергавайки слуховете за връзка с възрастен разведен грък.

В интервю за списание „9 месеца“ тя разказа за най-трепетните си моменти около бременността, като един от най-вълнуващите бил, когато научила, че ще става майка. Решила да съобщи на таткото по романтичен начин, извеждайки на вечеря. Там тя му показала теста за бременност, а той целият се препотил. „После се разтрепери, а накрая ме целуна“, спомня си с усмивка Ева.

Още по-вълнуващ бил моментът, в който лекарят й казал, че ще има близнаци.

„Ембрионът е добре, вторият също, но нека изчакаме до края на третия месец, за да видим какво ще стане“. Не съм сигурна, че в първия момент разбрах какво ми казва. Когато осъзнах, че в мен има две точици, започнах да плача неутешимо – от шока предполагам. В началото новината се приема трудно. Изникват хиляди въпроси и съмнения. Даваш си сметка, че това е истинска благословия, но и се страхуваш“, разказва Веселинова.

Бащата на близнаците също бил притеснен дали всичко ще бъде наред, а особено с наближаване на раждането ставал все по-напрегнат. Ева не пропусна да похвали половинката си колко много й помага в домакинските задължения и се грижи за нея.

Прегледана: 6828

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече