Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Онур чака трето от Шехерезада (Звездите на „1001 нощи” си направиха ново бебе)

В 11-ата година на брака си с Халит Ергенч Бергюзар Корел очаква третото си дете. Тези дни актрисата лично обяви, че е бременна, а уточни и че плодът в утробата й се развива чудесно. „Ситуацията, в която се намирам, ме принуждава отново да се дистанцирам от снимачните площадки. Напускам сагата „Кървав изход”, просто няма начин да остана”, каза тя. 

Бергюзар и Халит се залюбиха в сериала, с който нашумяха у нас – „1001 нощи”. През 2009-а екранните Онур и Шехерезада вдигнаха бляскава сватба в Истанбул, а година по-късно се роди първото им отроче – момченцето Али. Днес големият им син е третокласник и ученическият му бележник е пълен с шестици.

Миналата година навръх женския празник 8 март Бергюзар стана майка за втори път в живота си – от утробата й излезе юнакът Хан. Бебето се появи на бял свят с перфектни мерки: тегло 3.5 кг и височина 51 см.

Втората бременност се отразяваше много добре на госпожа Корел, припомнят запознати. С чедо №2 в утробата си тя изглеждаше по-красива от всякога, пише „Уикенд“. При първото й зачеване преди години ефектът не беше толкова положителен.

Бергюзар е звезда у нас от 2008-ма. Именно тогава в България бе завъртяна за сефте теленовелата „1001 нощи”. Въпреки, че не бе програмирана в праймайтама, сапунката се превърна в истински феномен. Мнозина бягаха от работа, за да я гледат. Други пък поставиха телевизори в офисите си, та да са в час със съдбите на героите.

38-годишната половинка на Халит Ергенч е една от най-красивите актриси в южната ни съседка, но в детството си била грозновата и въздебела. В хубавица се превърнала едва в гимназията, когато започнала да тренира упорито волейбол, кънки и спортни танци.

Прегледана: 7467

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече