Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Алекс Петканова подменя силикона! Бюстът й се изпари за нула време (СНИМКИ) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Алекс Петканова подменя силикона! Бюстът й се изпари за нула време (СНИМКИ)

Нова пластика предстои на Александра Петканова. След като преди няколко години напомпа бюста си, към днешна дата няма и след от силиконовите й гърди. Деколтето й е плоско и феновете й се чудят къде се дянаха напращелите й „дини“.

Оказва се, че атрактивната блондинка се е вманиачила на тема слабост и постоянно мисли себе си за закръглена, а в действителност вече е само кокали. Именно покрай рязкото и драстично отслабване, Алекс е загубила и голяма част от бюста си.

За щастие, това е поправимо. Петканова вече е планирала повторно уголемяване на бюста в турска клиника, където да възстанови предишните си форми.

Тя неведнъж е споделяла, че не й е важен толкова размерът и харесва естествените бюстове. Но кариерата й на модел изисква перфектни пропорции и обемност, с които тя не можела да се похвали. „При мен положението беше стотинка под мушама, наистина нямах нищо“, оплаквала се е неведнъж Алекс. Уви, и днес положението не е много по-различно…

Прегледана: 11493

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече