Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Фенове към Тита: Крайно време е да си оперираш бюста (ФОТО)

Все повече последователи и почитатели на поп певицата Тита горещо я съветват да се подложи на операция на бюста. Но не за увеличаване, както правят повечето й колежки, а за драстично намаляване на размера.

Природните дадености на Тита наистина са доста едри на фона на слабичкото й тяло. Вероятно й представлява голяма трудност да носи цялото това бреме, да не говорим за проблемите с гърба, които има всяка жена с голям бюст.

Не това обаче притеснява последователите й. Те са подразнени от отпуснатия вид на гърдите, които често оприличават на „бабешки“ и „увиснали до пъпа“.

Последното фото отново подпали гореща дискусия. На снимката гърдите на Тита са лъснали в целия си блясък и обем и наистина са шокиращо големи.

Тук е моментът да припомним, че фолк певицата Преслава имаше същия проблем с естествения си бюст, който в крайна сметка намали заради убийствени болки в гърба.

Досега самата Тита не се е оплаквала от подобни проблеми, дори напротив – гордо пъчи натуралните си „титки“.

„Вимето ти може да се увие около кръста на два пъти! Малко грозно ми идва! Защо не ги намалиш малко“, съветват я в мрежата. Разбира се, има и такива, които се застъпват за идолката си: „Колко сте елементарни, бе, хора! Ако няма гърди, плоска е, ако има – цомбаджийка била. Ама няма угодия тоя народ“.

Прегледана: 17773

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече