Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Ваня Червенкова: Положението на дъщеря ми става все по-тежко! (Младата Никол с COVID-19) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ваня Червенкова: Положението на дъщеря ми става все по-тежко! (Младата Никол с COVID-19)

„Не ми е до празненства, притеснено ми е“, каза Ваня Червенкова по повод 54-ия си рожден ден преди 10-ина дни. 27-годишната й дъщеря Никол се е заразила с COVID-19 и кара тежко болестта.

„Бях на бизнес преговори в Дубай, когато разбрах, че е болна и се притесних зверски. Вдигнала е висока температура, докато съм била в чужбина са я приели в „Пирогов“. Попаднала е на мой близък лекар – завеждащ ковид-отделението. Направили са всичко възможно, за да я вдигнат на крака и са я изписали за лечение вкъщи. Но вместо да се подобрява, положението й става по-тежко“, разказва с тревога Ваня в интервю за „Уикенд“.

Затова и е твърдо против отварянето на заведенията и с двете ръце „за“ противоепидемичните мерки. И признава, че е имала възможност да отпразнува рождения си ден в заведение, тъй като е наясно с тайните врътки и кодове, с които може да влезе.

„Възмутена съм от подобни ресторанти и барове, защото зная как се кара вируса и колко е тежко“, ядосва се Ваня, която е един от първите производители на алкохол и бутилира минерална вода по времето на демокрацията у нас.

Не тъжи, че не е празнувала, защото се е уговорила с приятели, като свърши пандемията, да направи грандиозен купон, без значение в коя държава.

Прегледана: 11723

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече