Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Силиконовата Радинела Чушева ще ни представлява на Мис Вселена! Избраха я с фотошопирани снимки (ВИЖТЕ) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Силиконовата Радинела Чушева ще ни представлява на Мис Вселена! Избраха я с фотошопирани снимки (ВИЖТЕ)

Скандалната Мис България 2019 ще ни представлява на световния конкурс за красота през месец май в САЩ. 24-годишната силиконка бе излъчена за новата Мис Вселена България 2020, а в портфолиото вълнообразно се разпространяват фотоширани снимки, на които не прилича на себе си.

На фотосите, правени специално за световния конкурс, близките на Радинела едва я познаха. Лицето й буквално е подменено така, че почти да не се забелязват серията пластични операции, на които се е подлагала.

Припомняме, че Чушева бе една от най-критикуваните миски заради огромните си силиконови устни, които стоят крайно неестетично не само за една Мис България, но и за обикновен модел. Въпреки недоволството тя продължи да ги помпа и дори надхвърлиха по обем тези на фолк певицата Мария.

В официалната фотосесия, разбира се, това е коригирано с фотошоп и интервенциите по лицето й почти не се забелязват. Няма обаче и прилика със самата Радинела. Нейни колежки коментират, че на конкурса в САЩ организаторите ще останат доста изненадани от визията й на живо…

Прегледана: 9351

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече