Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Изумяхме: Вихра Петрова се докара на гейша в опит да си намери мъж!

Вихра Петрова не е имала сериозна връзка след развода с Иван Христов!

Много години минаха от скандалния развод на Вихра Петрова и продуцента Иван Христов, който я заряза заради любовта към настоящата си половинка Ирина Тенчева.

Иван и Ирина имат свое общо дете Самуил и както се казва „забравиха“ кога са се събрали, докато Вихра продължава да бъде сама.

Истината е, че след раздялата с Христов тя така и не показа мъж до себе си. Дори и да е имала флиртове и увлечения, то те са се оказали краткотрайни.

Явно грижите по подрастващата й дъщеря Ава не са достатъчни, за да запълнят празнотата в женската й душа, като Петрова всячески се стреми да срещне любовта.

Доказателство за това са снимките й в социалната мрежа, на много от които личи, че е използвала филтри за разкрасяване. Един от фотосите обаче буквално ни изуми – на него Вихра Петрова се е докарала на… гейша.

Тежки изкуствени мигли, бяло лице и червено червило, в съчетание с типичния за гейшите кок, украсен с червени цветя и кимоно. Така се е барнала увличащата се по астрология бивша водеща, предполагаме в пореден опит да си намери мъж.

Много от потребителите и до ден днешен не спират да се чудят как може Петрова да бъде сама, след като е все още млада, а и доста атрактивна.

„Ако трябва да сме честни, чисто физически Вихрето е по-хубава от бившата си конкурентка Ирина. Явно причината да бъде оставена от Иван и да не си намери мъж досега, се корени в характера й“, коментират из форумите.

Прегледана: 7599

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече