Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Палава испанка печели „България търси талант”? Едрогабаритната Уенди Суперстар е фаворит на всички

Участничка от „България търси талант” остави журито напълно безмълвно с впечатляващия номер, който бе подготвила. Пищната испанка Уенди Суперстар от Лас Палмас, Гранд Канария в Испания, излезе на сцената с горещ танц, който шокира и зрителите на забавното предаване. На екрана се появи червена точка, предупреждаваща, че гледката не е подходяща за лица под 18 години.

Eдрогабаритната и предизвикателна испанка се появи в оскъден сценичен тоалет, от който стърчаха огромните й гърди, покрити само с лепенки с помпони. Рапърът Ицо Хазарта зяпна от изненада и няколко пъти повтори, че гласува с „да”, преди още да е видял изпълнението й.

Имено двете прелести на танцьорката бяха гвоздея в изпълнението й. Те подскачаха във всички посоки, според ритъма на испанската песен, която звучеше за фон. 30-годишната Уенди палаво намигаше на Ицо Хазарта, който тотално се прехласна по изпълнението й. Хип-хоп изпълнителят остана като хипнотизиран от танца на гърдите й, представен като талант. Те сякаш водеха отделен живот и танцуваха свой танц, а Уенди показа различни движения с бюста си, пише „Уикенд“.

И докато Катето Евро, Любен Дилов-син и Славена Вътова гледаха втрещени и осмисляха представянето на участничката, Уенди направи нещо още по-шокиращо. Тя завърши номера си, заставайки в шпагат, а изпълнението й предизвика истински фурор. Атрактивната испанка заслужено си спечели четири „Да” от журито и ще продължи почти до финала на надпреварата.

„Основаната ми мотивация да дойда тук е, че искам да се развивам като артист и да разпространявам моят талант. Момичетата, които правят това, което правя аз, могат да се преброят на пръстите на едната ми ръка”, разказа знойната испанка. Уенди започнала да тренира номера си преди 12 години и вече е превърнала нестандартния си талант в своя професия. „В началото хората наблюдават със зяпнала уста, но после започват да ми симпатизират. Накрая вече съм ги завладяла напълно”, сподели Суперстар.

От няколко години танцьорката обикаля с всички забавни предавания, търсещи таланти, за да представя своя ефектен номер. Самата тя е част от шоу програма в Испания. От 2018 г. Суперстар обикаля същия формат за таланти в Чехия, Германия, Испания и Румъния, където бързо се е превърнала в черешката на тортата на всички изпълнения.

Прегледана: 7584

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече