Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Легендарната говорителка Мария Янакиева като Сашка Васева – ослепя с едното око

Мария Янакиева загуби половината си зрение. Легендарната говорителка на БНТ ослепя с едното си око след операция. При хирургичната интервенция й беше поставена леща, но вместо положението да се подобри, то се влоши.

„Направихме интервенцията, мина известно време и се оказа, че не виждам с въпросното око. Личната ми лекарка ми препоръча специалист, при когото да отида. Сега го посещавам редовно да ми мери очното налягане. Внуците пък ми изпратиха лекарства от Австрия и Франция, които помагат да се овлажнява окото. За едно съм категорична – че няма да отида втори път при същия доктор, който ми постави лещата. Засега не смятам и да се подлагам отново на операция при когото и да било”, сподели пред „Уикенд” бившата тв водеща.

И допълни, че преди дни й гостувала приятелка, която нагостила с чорбица – телешко варено. Посетила я и фризьорката й, за да я подстриже и боядиса. В подобно положение е и легендарната певица Сашка Васева. Тя не вижда напълно с едното око и от доста време насам се опитва да събере средства за операция, но безуспешно.

Прегледана: 4833

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече