Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Психар нападна с нож Сюрея от „Намери ме“ (Подробности) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Психар нападна с нож Сюрея от „Намери ме“ (Подробности)

Побеснял от ярост психар подгонил с гол в ръката нож актрисата Мелиса Дьонгел, съобщават истанбулските медии. Инцидентът се разиграл преди дни край блока, в който живее екранната Сюрея от излъчвания в момента по Нова телевизия сериал „Намери ме“.

За щастие полицията пристигнала навреме и предотвратила инцидента, който можеше да завърши с фатален за актрисата край. 21-годишната красавица станала случаен свидетел на ожесточена кавга между съседа си Юсуф и служители на общината.

Последните извършвали проверка в квартала, когато психически неуравновесеният мъж изведнъж им се нахвърлил и започнал да им крещи. „Разваляте ми спокойствието, махайте се!“, викал мъжът, а по някое време извадил от задния си джоб кама и я размахал заплашително. В същия момент се намесила Мелиса тя смятала, не може да укроти комшията си, с когото в миналото нямала никакви пререкания, пише „Ретро“.

„Помолих го да прибере ножа, но вместо да ме послуша, той се разяри още повече. Обърна острието към мен с думите: Коя си ти, че да ми нареждаш. В погледа му имаше лудост, каквато никога преди не бях виждала. Уплаших се и побягнах към жилището си, а Юсуф хукна след мен. За моя радост, оказах се по-бърза до апартамента си, влязох и се залостих. След няколко секунди агресорът вече удряше пo вратата е юмруците си“, разказва тв любимката.

За късмет на екранната Сюрея служители вече били извикали полиция и скоро безумецът се озовал с белезници на китките. Прокуратурата му е повдигнала обвинение. Самата Мелиса обаче не възнамерявала да го съди. „Не искам да го вкарат в затвора, а да го лекуват. Той не е виновен, че психиката му е разклатена. Човекът е просто болен“, разсъждава популярната туркиня.

Прегледана: 10212

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече