Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Кърджилова ражда със СПЕШНО секцио (Подробности)

Актрисата Радина Кърджилова ражда второто си дете със спешно секцио.

Извънредните мерки се налагат заради заразяването на бременната в 9-ия месец Радина с Ковид-19.

Още преди месеци мъжът й съобщи, че бебето се очаква през март. Смяташе се, че раждането ще е планирано секцио, както се твърди, че е родено и първото дете на двойката.

При болни от Ковид обаче всички операции се отлагат, освен ако не са спешни, пише „Уикенд“. Това означава, че планираното раждане би трябвало да е отменено и да се чака да настъпят контракциите, след това – да се отиде в болница, където да бъде извършено т.нар спешно секцио.

Актрисата по закон трябва да остане под карантина поне до 17 март. В същото време обаче като бременна жена тя трябва да посещава своя лекар поне веднъж седмично. Звездата не дава яснота около организацията на своето предстоящо раждане, която би следвало да се е преобърнала на 180 градуса заради болестта.

Припомняме, че Радина сама съобщи за разболяването си.

„Приятели, за съжаление и нас ни достигна коварният вирус. Пазете се и бъдете отговорни. Това не е шега работа, вече мога да го кажа от личен опит. Прегръщам ви”, написа Радина в края на миналата седмица. Само ден по-рано тя раздаваше подаръци от името на един от столичните молове, няколко дни преди това си направи специална фотосесия, а още по-рано бе в Пловдив заедно с мъжа си Деян Донков и по-големия си син Христо.

Звездата бе решила да ражда в града под тепетата, при лекаря на колежката си от Пловдивския театър Радина Думанян. Най-вероятно е била на контролен преглед, но е използвала времето, за да се порадва на красивия град, срещайки се с доста хора. Нищо чудно именно там да е лепнала заразата, която й се размина през всичките месеци, в които ходеше на работа и излизаше пред публиката без предпазна маска и без да спазва дистанция от колегите си на сцената.

Прегледана: 11492

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече