Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Наша гадателка врачувала на султанката на Дубай! Зара Атанасова стана известна в Емирствата

Зара Атанасова – единствената жена частен детектив у нас, набира все по-голяма популярност у нас. Гледачка на карти „Десте“, нумеролог, личен консултант са само част от уменията й.

Тя е помогнала на много хора да намерят златната среда, тя продължава да търси доброто и да го прилага в своите консултации.

„Баба ми гледаше на карти и практикуваше пулсова диагностика това е метод, при който се хваща пулсът на човека със затворени очи, а гадателят вижда болестите в тялото и моменти от неговото бъдеще.

Наследила съм тази дарба от баба ми и до ден-днешен я прилагам“, разказва Зара, която оцеляла след нелечима болест в детските си години като пo чудо. Ясновидката е прочута в няколко държави. Радва се на голяма популярност в Гърция, където е живее и е омъжена за грък.

В разгара на пандемията в края на 2020 г. гадателката започва нов етап в кариерата си. Купува импулсивно билет за Дубай, за да отдъхне и да съчетае полезното с приятното.

В Емирствата се запознава с много хора, на които прилага опита и знанията си. Половината от деня прекарва в лобито на хотела, в който е отседнала. Разположена удобно, консултира онлайн хора по цял свят, пише „Ретро“.

„Забелязах, че една жена ме гледа с искрен интерес. Следеше всеки мой жест и мимика. Бях поставила картите „Десте“ на масата и гледах на моя клиентка. Тази жена ме наблюдаваше така настойчиво, че чак ми стана неудобно. Изчака ме да приключа консултацията и се приближи към мен. Попита ме какво правя и аз й разказах за моите дарби и за това, с което се занимавам. Тя прояви огромен интерес и ме покани в стаята си, за да й гледам на картите „Десте“ и да й направя лична консултация.

След като се качих в апартамента й, се оказа, че това е известна султанка, уважавана в Арабските емирства. По време на сеанса й казах неща, които никога не беше подозирала за ceбe си. Тя остана очарована и ме препоръча на цялото си семейство. Свърза ме с високопоставени личности, които ми отвориха широко вратите към домовете си“, обяснява ясновидката.

Прегледана: 6961

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече