Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Анита на Рачков го подкрепи в първото му шоу! Комикът тотално я пренебрегна, но пък не пропусна бившата си - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Анита на Рачков го подкрепи в първото му шоу! Комикът тотално я пренебрегна, но пък не пропусна бившата си

Новото гадже на Димитър Рачков – Анита Димитрова, подкрепи любимия си на премиерата на шоуто му. Тя бе сред специалните гости в първите редове на залата, в близост до Лазара Златарева-Кака Лара, която Рачков често поздравяваше.

В нито един момент обаче комикът не се обърна към половинката си. Не я поздрави дори за празника 8 март, макар че спомена имената на редица други жени. За сметка на това пък операторите постоянно снимаха красавицата, която бе заложила на бледо розов тоалет и обилно количество грим.

И макар да не удостои с внимание 22-годишната си приятелка, Рачков не пропусна да зачекне бившата си Мария Игнатова. Голямата му любов явно още му е трън в очите, тъй като влезе и в сценария на дебютното му шоу.

Рафи Бохосян уж случайно изпя песен, посветена на Мариите, когато подразненият Рачков го „уволни“ и прати на мястото на Прея в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Разбира се, препратката към бившата му бе по сценарий.

В друг момент пък комикът захапа бившия любовник на Мария – Енчо Керязов, заради когото двамата се разделиха. Той се пошегува с колегата си Краси Радков, че не ставал дори за асистент на цирков артист на „някой си Енчо, например“.

За капак по програма шоуто трябваше да приключи в 22:00 ч, но продължи още половин час, като по този начин се застъпи с конкурентното предаване на Мария Игнатова „Папараци“, изяждайки рейтинга й.

„Верен се оказа митът, че ниските мъже са комплексирани“, лаконично подхвърли Игнатова наскоро.

Прегледана: 8423

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече