Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ето как ще се казва вторият син на Радина Кърджилова!

Радина Кърджилова си взе довиждане със сцената преди раждането на второто си дете. Актрисата официално обяви миналата седмица, че е изиграла последното си представление, преди да даде живот на своя по-малък син, който е на път.
Майчинството й ще продължи изключително кратко – през месец май тя мисли отново да е на работа.
Бременната Радина остана на сцената до най-късния възможен момент. В деня на последното си представление обаче тя не дочака края на спектакъла, за да съобщи, че си тръгва. Направи го на страниците си в социалните мрежи още докато колегите й
играеха, обяснявайки, че нейната работа вече е приключила. В същото време побърза да уточни: „Ще се видим отново май месец”.
Никой не знае как Радина смята да ходи на работа с новородено бебе на ръце. Тя обаче е категорична, че при всички обстоятелства напролет отново ще е на сцената. Отпускът й по майчинство ще продължи само 3 месеца, в които се включва периодът от последното й представление до идването на детето на бял свят. Очаква се раждането да е най-късно в началото на март. С таткото Деян Донков са избрали болница в Пловдив.

Тъй като живеят в София и няма да е удобно да чакат контракции, а после да бият път до града под тепетата, най-вероятно раждането ще е планирано – с операция. Този метод бе избран и за първото дете на Радина. През 2016 г. тя хареса датата 23 юни за рожден ден на по-големия си син Христо.

В същия ден таткото Деян постави за първи път пред публика своя пръв режисьорски спектакъл – „В очакване на Годо” от Самюъл Бекет, пише в. „Уикенд“. По този начин актьорът имаше двоен повод за празнуване. Нищо чудно за раждането на бебе номер две също да е избрана специална дата. Но каква ще бъде тя?
Засега не е ясно. Но Деян вече разкри как ще се казва детето. Името му ще бъде Йоан. Деян има още един син – от актрисата Анастасия Ингилизова, която от години е първа приятелка на Радина. Момчето е тийнейджър и носи името на баща си.

Прегледана: 6422

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече