Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Щерката на Луканов ФАЛИРА! Ани остана и самотна майка

Ани Луканова – дъщерята на убития през 1996 г. министър-председател Андрей Луканов, е изпаднала във финансов колапс. Фирмата, която заедно с нейната майка й Лилия основаха навремето и развиваха издателска дейност, вече не им носи никакви доходи.

Финансовите отчети на дружеството показват, че през последните години приходите му възлизат на 0 лева. Въпреки че фирмата не функционира и не носи печалби на щерката на Луканов, тя все още не я е закрила.

Ани е най-загадъчната фигура в семейството на покойния политик. За разлика от брат си Карло, който е имал медийни изяви, нито една тв камера досега не е успяла да улови дъщерята на Луканов. Липсват и семейни снимки с баща й, защото още от девойка интересът към нея и семейството й не й се нравел. Не е широко известно как е преминал житейският й път, освен че има една дъщеря София.

Внучката на Андрей Луканов днес е 19-годишна девойка. През 2020-а тя завърши столичното 33-о училище, а сега е студентка е Софийския университет в специалност „Математика“. Тренирала е художествена гимнастика, а за баща й не се знае нищо.

Градските легенди разказват, че Ана бързо се разделила с мъжа, с когото създали дете, и отгледала дъщеричката си сама, основно с помощта на своята майка Лили. Щерката на Луканов имала диплома за сценограф, но така и не могла да си намери работа по специалността. След като фирмата й започнала да й носи само загуби, се наложило да оцелява, както може.

Работила из забавачките и детските градини в столицата, като преподавала рисуване на малки деца, за да издържа себе си и дъщеричката си. След смъртта на Луканов цялото семейство се оказа без пукнат лев, а за капак бе прокудено от фаталния апартамент на софийската улица „Латинка“ в кв. „Изток“, където живееше и пред който всъщност бе убит Андрей, пише в. „Ретро“.

После вдовицата му Лили заживяла в по-малко жилище с двете си деца. Впоследствие синът Карло се изнесъл, но Ана и малката София останали при съпругата на

бившия премиер. Налагало се да правят икономии от всичко, сподели неотдавна Лили, като дори разказа как внучката й влизала в банята с фенерче, за да пести от електричество, слушайки как майка й и баба й непрестанно се вайкали по сметките за ток.

Най-трудните времена за тях били, когато трябвало да се справят само с пенсията на вдовицата на Луканов, която не била голяма. Спасявало ги само това, че след смъртта му тя наследила и половината от неговата пенсия, която се полага по закон на всички овдовели български граждани.

Съпругата на Луканов заедно с двете им деца Ани и Карло
Прегледана: 9189

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече