Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Антония Петрова обиколи цял Дубай по джапанки! Миската демонстрира странен стил (СНИМКИ)

Мис България 2009 Антония Петрова обиколи луксозен Дубай по гумени джапанки. Докато родният елит се състезава кой от кой по шикозно да се облече и да позира в емирството, Петрова-Батинкова очевидно е „над нещата“ и предпочита удобството пред стила.

Миската е на почивка заедно със съпруга си Ивайло Батинков и 2-годишния им син Благовест. Както обичайно, Антония не спира да разводнява мрежата със снимки от екскурзията си.

На последовалите й обаче веднага им направи впечатление странния й стил. Освен че е по джапанки на всичките си снимки – без значение дали в мола, или на 5-звездна вечеря – моделката позира и облечена я в пуловер, я в старомодна рокля с флорален принт, но все така – по джапанки.

„Малко се объркахме – там топло ли е, студено ли е, за пуловер ли е… Но джапанките са трепач! Класа!“, с голяма доза ирония коментират във Фейсбук.

Разбира се, дръзналите да поставят под съмнение стила на Тоца, бързо биват „репресирани“ и репликите им се изтриват. В Инстаграм феновете й дори и тази възможност нямат, тъй като там Антония тотално е забранила коментарите под снимките си. Подобни своеволия не бива да подронват имиджа на миската, независимо дали е изграден върху чехли от Илиянци.

Прегледана: 11267
1 Коментар

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече