Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Йоко Захариев: Причиниха ужасни неща на котето ми! (Кой открадна Лъчо)

„Не знам кой би постъпил така извратено и защо причинява тези ужасни неща на едно животно, но картинките с колекцията ми ножове явно свърши работа и животното се прибра.“

Това разкри певицата Йоко Захариев, след като котаракът Лъчо най-сетне се прибра у дома. Домашният й любимец бе в неизвестност повече от 10 дни, а Йоана бе убедена, че животното е откраднато.

Едва преди няколко дни рано сутринта в просъница тя го чува да мяука жално под терасата и си ги прибира – премръзнал, уплашен и отслабнал.

Оказва се, че Йоко често пускала котето да излиза на улицата, но винаги се прибирало. Този факт стана причина за вълна от негативни коментари и обвинения в социалната мрежа. Захариев бе нападната от котколюбци, затова че пуска домашния си любимец навън, където е беззащитен и може да бъде сгазен от кола или удушен от куче.

„Сама си си виновна. Домашна котка не бива да се пуска навън. И не си внушавай, че някой ще тръгне да ти краде котката – дори не е породиста. Айде стига с тия конспирации. Излязъл е да ловува и кой знае кое куче го е подгонило“, коментират в нета.

Прегледана: 3973

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече