Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Няма да познаете Стефания Колева! Актрисата се подмлади и разхубави на 47! (Вижте как – СНИМКИ) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Няма да познаете Стефания Колева! Актрисата се подмлади и разхубави на 47! (Вижте как – СНИМКИ)

Стефания Колева гони 50-те, но не се дава на по-младите си колежки. Звездата на Народния театър расте, но не старее и дори нещо повече – все повече се подмладява и разхубавява.

Онзи ден екранната Нели от сериала „Полицаите от края на града” събираше погледите на минувачите около столичния хотел „Хемус”. 47-годишната Стефания крачеше издокарана с черни маркови дрехи и раница, а в ръката си стискаше розова чаша за кафе със забучена в нея сламка.

Само дългата й пухенка струва около 500 лв., а кубинките й – още 300, оцениха тоалета й пешеходците, които тя срещна по пътя си, пише „Уикенд“.


С просто око се забелязваше, че Колева е голяма фенка на разкрасителните процедури с ботокс и филъри. Освен това се виждаше, че е свалила десетина килограма от теглото си и вече е в блестяща физическа форма.


Актрисата приказваше по мобилния си телефон, а изражението на лицето й издаваше, че събеседникът й е приятен. Със смартфона на ухо тя стигна до баровската си черна лимузина, паркирана в пресечка до хотела, настани се на шофьорското място и продължи да бъбри. Едва, когато разговорът й по джиесема приключи, Стефания подкара аудито си в посока центъра.  


Колева започна да се подмладява след развода с първия си съпруг – аниматорът Владимир Шишков. Звездата продължи с корекциите и след като срещна втория си мъж – известният архитект Йордан Ликов.

Прегледана: 29633

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече