Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Вижте Мария Бакалова като ученичка! Бъдещата звезда била отличничка в училище - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Вижте Мария Бакалова като ученичка! Бъдещата звезда била отличничка в училище

Българската актриса Мария Бакалова, добила световна известност покрай участието със във филма „Борат 2“, дори не е предполагала какво бъдеще я чака.

Само допреди 5 години, когато е била ученичка в Националното училище за музикално и сценично изкуство „Панчо Владигеров“ в Бургас, тя е изглеждала коренно различно отсега, а мечтите й са били далеч по-скромни. Едва 18-годишна най-голямата й мечта е просто да влезе във НАТФИЗ.

Nie-jenite попаднахме на снимка на Бакалова от това време. Току-що завършила 11 клас с пълно отличие, Мария гледа напред към бъдещето. Нейна съученичка й пише: „Хем искам да съм пак в 12 клас, хем вече искам да съм студентка“, а бъдещата звезда й отговаря: „На мен към НАТФИЗ ми се иска най-вече“.

Едва ли пишейки тези думи, Мария е предполагала, че не само ще влезе в академията, но и ще стане световноизвестна с таланта си.

Бакалова е била изключително прилежна ученичка. В нейната паралелка „Актьорско майсторство за драматичен театър“ била отличничка и знаменосец на випуска. По това време си имала сериозен приятел, но след като я приемат в НАТФИЗ, се разделят.

Там учи до 2019 г. в класа на Иван Добчев, а на следващата година вече на прослушване в Лондон, където е избрана измежду 600 жени за ролята на Тутар в „Борат 2“.

Прегледана: 7852

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече