Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Ето я българката, която стана втора на Мисис Европа (МНОГО СНИМКИ+ВИДЕО) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ето я българката, която стана втора на Мисис Европа (МНОГО СНИМКИ+ВИДЕО)

Емилиана Стоименова е втората по красота омъжена жена в Европа. Българката стана подгласничка в конкурса „Мисис Европа“, който за първи път се проведе онлайн заради пандемията.

Гласуването отличи родната красавица на второ място, което за нея е огромен успех. Въпреки че Емилиана не е популярна личност и няма хиляди последователи в Инстаграм, хората са я оценили по хубост. Именно това я кара да се чувства горда и удовлетворена от себе си.

„Повечето от дамите, които се състезаваха, са известни имена в държавите си. Аз не съм нито влогър, нито модел, нямам много последователи или фенове, а събрах много гласове, което означава, че наистина са ме харесали“, щастлива е Стоименова.

Тя се представи с видео от емблематични кътчета на България, като не пропусна да позира и с традиционна българска носия.

„От 11 години работя в Министерството на икономиката и обожавам работата си. Освен децата ми и моята професия, страст са ми литературата и сладкарството“, разкрива във видео визитката си Емилиана пред Европа.

Тя е майка на две деца – момиче на 10 години и момче на 8.

Прегледана: 9753

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече