Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Лолита подложена на виртуален тормоз заради Гришо

Красивата нова приятелка на Григор Димитров Лолита Османова е подложена на истински психически тормоз в социалните мрежи заради родния тенисист.

Ракета №1 на България първи реши да разкрие за връзката им, публикувайки обща тяхна снимка преди няколко месеца. И оттогава Лолита няма миг покой.

Всяка една снимка, която публикува в мрежата, е съпроводена от десетки вулгарни коментари от нашенци по повод връзката й с Григор Димитров.

„Мачкай, Гришо“, „Влизат ли сервисите“, „И ти ли си толкова добра с топките като Гришата“, гласят част от най-приличните коментари под снимките й.

Положението било още по-тежко на лични съобщения, където Лолита ежедневно била заливана от груби изказвания, обиди и дори заплахи.

„Всички искат да знаят пикантното. Запознахме се преди известно време, ще я видите много скоро на телевизора. Тя бе с мен на няколко турнира, но трябваше да носи маска. Ще е хубаво да бъде с мен и да ме подкрепя в тези трудни времена. Очаквам го с нетърпение“, сподели тези дни за Гришо по повод връзката си с Лолита.

25-годишната красавица е дъщеря на руския олигарх в енергийния бизнес Елдар Османов. През 2017 г. се омъжи за милиардерски син, но само година по-късно се разведе

Прегледана: 4463

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече