Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Радина Червенова се прероди: излекува се от рак и прибра Коко Каменаров у дома! Сега чака пенсия!

Преди няколко години общественото пространство беше разтърсено от вестта, че едно от емблематичните телевизионни семейства се разпада.

Заради изневяра от страна на Коко Каменаров съпругата му Радина Червено го изгони от дома и живота си.

Оказва се, обаче, че това не е единственото изпитание, пред което съдбата я изправя. Когато най-неочаквано слезе от екран преди известно време, то е било по здравословна причина. Водещата се е лекува от онкологично заболяване. За щастие, вече всичко е наред.

Заедно с добрите новини за здравето на Радина идва и успокоителната вест, че тя е простила на половинката си. Явно наистина им е било драснато да остареят заедно, коментират хора от обкръжението им. И поощряват червенокосата телевизионерка, че е простила на Коко.

Към днешна дата Червенова, която скоро ще навърши 63 години, очаква да стане част от редиците на пенсионерите. Това обаче е само едно ново начало. Радина се е отдала на страстта си – писането. А заедно със съпруга си взема участие в обща семейна компания.

Регистрираното през 2019 г. дружество се занимава със софтуерни продукти и според запознати носи добри дивиденти на двойката. Благодарение на постъпленията и въпреки сътресенията в личен и професионален план, наскоро двамата закупили още едно жилище в столичния квартал „Лозенец“.

Прегледана: 13793

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече