Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мая Манолова се взе за Мерилин Монро! Хвали се с татус на фен (ВИДЕО)

За Мерилин Монро на настоящия век се е взела Мая Мaнолова, става ясно от последните изяви на амбициозната юристка в любимата й напоследък социална мрежа „Тик Ток“.

Емблематичната актриса, която си отива от този свят преди 61 години, продължава да бъде сред знаменитостите, които мъжете най-често си татуират. По стъпките на емблематичната блондинка, която завъртя главата дори на Кенеди, е тръгнала партньорката на Отровното трио Мая Манолова.

Бившата омбудсманка, която е в трескава подготовка за предстоящите избори, вече се хвали, че се е превърнала в идол за най-младите си избиратели. С нескрита гордост родената в Кюстендил Манолова съобщи, че непознат младеж си е татуирал нейния лик. В „Тик Ток“ Манолова дори публикува кратко видео с рисунката върху тялото на момчето, пише в „Галерия“.

От клипа се вижда, че тайнственият й почитател е татуирал лицето й на подбедрицата на единия си крак. Господинът, за когото е видно, че е редовен клиент на фитнесите и тату студиата, е използвал снимка на Мая в полупрофил. Акцент в рисунката

е емблематичната прическа на бившето острие на БСП, непроменяна от десетилетия. Татуировката очевидно е дело на добър майстор, който е успял да докара светлосенките в косите и по лицето на Манолова.

@maya.manolova

##fyp ##foryoupage ##bulgarian ##viral ##bulgarianthings ##politics ##funny ##flashwarning ##mayamanolova ##howiseedifferentcities ##duet ##fans ##reaction

♬ original sound – Мая Манолова

Прегледана: 8193

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече