Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

След коронавируса: Глория се върна при Джермански (Певицата му прости, мислят за сватба)

Тежко изкара коронавируса фолк певицата Глория. Певицата на няколко пъти си мислела, че е на крачка от смъртта, била уплашена и се страхувала, че това е краят. Именно в този момент, докато лежала на болничното легло в „Пирогов“, примата на поп фолка се свързала с бившата си любов Йордан Джермански, с когото не си говореха вече повече от година.

Двамата бяха сгодени, но Глория изненадващо разтрогна годежа заради болезнената ревност на Джермански. Според слуховете, била намесена и друга жена.

След тежката раздяла Глория дълго време отказвала да разговаря с бившия си годеник, като едва в „Пирогов“ преглъща гордостта си и му звъни.

„С някои хора си простихме и преоткрихме! И когато излезеш от бурята вече нищо не е същото! Излизаш смирен, различен, повече от всякога човек, бяхме се самозабравили с тази глупава суета! Взех си уроците, плаках, видях се толкова уязвима и малка“, гласи част от изповедта на Глория в социалната мрежа.

Излизайки от болницата, първият човек, с когото се вижда, е именно Джермански. „Простихме си и сякаш се преоткрихме. Осъзнах, че той е моят човек“, признала Глория пред свои близки.

Джермански й върнал годежния пръстен и двамата дори вече обсъждали сватбата си.

Прегледана: 12617

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече