Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Елен Колева се прероди! Лекува с енергия от космоса (+Вижте защо вече е Калевска)

Елен Колева, която нашумя с ролята си във филма „Шивачки“ и любовта си с известния бизнесмен Александър Найденов, остана без редовни ангажименти в театъра и киното и се отдаде на нова професия – космоенергетиката.

Тя е сменила не само амплоато, но и името си вече е Елена Калевска, като фамилията идва от руските й корени. В страницата си в Инстаграм обаче се представя и като Меркаба – каквото вероятно е космическото й име. „Елен Колева беше многократно, ама многократно стъпквано и убивано през годините. И на мен ми писна да нося тежестта на това име, просто се уморих. Вибрацията му стана прекалено тежка и реших да започна отначало“, обяснява актрисата.

Втората си професия космоенергетиката, която практикува от година, усвоява от известната Ксения Бондар, която 2 пъти годишно идва в София, за да преподава нейните основи. Преди да се превърне в терапевт и да лекува, Елен дълго време е била пациентка на рускинята. Виждайки как самата тя се променила към добро, как вътрешният й свят се хармонизирал, тя решила, че иска да помага на други хора.

„Имах много сериозно изпитание, което продължи дълъг период, през който правех малки крачки, но моето изцеление и сериозната ми трансформация се случи, когато срещнах Ксения. Преживях сериозна смърт и се родих отново”, твърди Елен. Така тя минава дълъг курс на осъзнаване, получава отговори, които й помагат да осъзнае защо е на тази Земя и коя е всъщност, пише „Галерия“.

Сега помага на тези, които не се задоволяват да бъдат част от матрицата, а търсят истинските отговори, искат саморазвитие и изцеление на физическо, емоционално и духовно ниво. Чрез космоенергетиката се отварят определени канали върху аурата и чакрите на човека, които идват от Космоса. Всеки терапевт е проводник, а чрез ръцете му протича енергията. Получава се изчистване и изпълване на човека с високочестотна енергия и защита. А за нея най-важното, което се случва е личната трансформация.

Освен с различна професия, Калевска може да се похвали и с нова любов, която я прави истински щастлива. Тя обаче я крие в пълна тайна, защото вече има горчив опит с публичните си връзки, които завършиха със скандали.

Прегледана: 11061

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече