Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Анелия тръгна по врачки! (Търси голямата любов) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Анелия тръгна по врачки! (Търси голямата любов)

В търсене на голямата любов е фолкпевицата Анелия. В опитите си да привлече хармония в личния си живот една от най-големите звезди в лекия жанр се обърна към врачка.

Наскоро Анелия призна, че все още чака голямата любов. Изпълнителката, която има  един развод зад гърба си с бизнесмена Коко Динев, споделя, че интимните отношения в живота й винаги остават някак на заден план. Тя не крие, че в момента няма човек до себе си, и въпреки че се е влюбвала неведнъж, все още не е срещнала мъжа на живота си.

Анелия не крие, че вярва в знаците на съдбата и още в началото на годината сподели, че има нумерологична прогноза за цялата 2021-ва.

Изпълнителката на „Погледни ме в очите” се изкушава от това да надникне в бъдещето и да види какво й е отредила съдбата. За да разбере какво й предстои през новата година и как да постъпи, за да привлече благополучието в живота си, Анелия се е доверила на наследницата на гръцката Ванга Зара Атанасова, и картите Десте.

Зара владее изкуството на картите и редица ритуали и практики за привличане на любов, щастие и материално благополучие в живота. Зара бе човекът, който помогна на Андреа да се измъкне от тежката депресия след раздялата с Кобрата. Певицата пpизна, че със специални практики е успяла да донесе хармония и да подреди живота си.

Пред „България Днес“ наскоро Зара сподели, че редица фолкизпълнителки се допитват до услугите й. На повечето от тях мераците са да навредят на по-успешните си колежки, за да се докопат до върховете на класациите. В битката за повече популярност звездите са готови да стигнат до крайност.

Не такива са желанията на Анелия. Певицата има безкрайно успешна кариера и няма какво повече да желае в тази насока. Единственото, което й липсва, е изпепеляваща и истинска любов, на която редът може да дойде през тази година. Пожелаваме й го!

Прегледана: 6898

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече