Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Райна Караянева се окръгли! Виновен е Башо (Вижте защо) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Райна Караянева се окръгли! Виновен е Башо (Вижте защо)

Башар Рахал развали диетата на своята любима Райна Караянева. Младата дама от години се храни според кръвната си група, като изключва от менюто си млечни продукти и вместо това набляга на рибата, от която получава достатъчно белтъчини.

Благодарение на този тип хранене тя успяла да се спаси от доста алергии, като в същото време поддържа идеална фигура с манекенски размери. Затова започнала да го прилага и на своя син.

Но чревоугодникът Башар развалил хранителните навици на майката. Понеже актьорът много обичал всякакви форми на сирене, непрекъснато зареждал хладилника с тази вредна за младата дама храна. Особено много държал на скъпите френски сирена, които гарнирал с хубаво вино. Бил научил и дъщерите си да ценят млечните деликатеси, а Райна все по-трудно им устоявала, виждайки ги на масата всеки ден.

От време на време двойката канела и гости, гощавайки ги с вино и сирене. Половинката на Башар започнала да си взима уж по малко – за да опита, докато накрая окончателно развалила диетата, пише „Уикенд“.

Прегледана: 9953

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече