Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Гергана Стоянова се изгори жестоко заради суета

Гергана Стоянова, обичаната актриса, която съвсем скоро пак ще се появи на екран, е пострадала в битов инцидент.

Става дума за изгаряне, което само си е причинила покрай празниците. Използвала е новата си маша за коса, за да си придаде празничен вид. Резултатът се оказал обаче колкото красив, толкова и болезнен.

Със снимка, публикувана онлайн, брюнетката разказва точно как си е причинила травмата. Отброява и мехурите върху ръката си. Броят им е точно 8 продължава тя и по всяка вероятност ще се задържат повече от седмица. За болката и дума не става, но без съмнение не е малка.

Но нито за секунда актрисата не съжалява, съдим от писанията й. Напротив, тя се хвали, че вече дни наред накъдрената с новата маша коса не е мръднала. Седи и изглежда като циментирана, а ефектът е страхотен, продължава Гергана.

Именно поради това, когато след месец измие гривата си, ще побърза отново да я накъдри за следващия празник. В случая обаче има едно голямо Ако!

Ако й е останала коса след процедурата, шегува се тя, защото ясно е, че подобни експерименти могат да се окажат не само болезнени за крайниците. Но и фатални за косите, четем из коментарите онлайн.

Прегледана: 9431

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече