Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Защо Елена Петрова няма работа и мъж до себе си? Актрисата се оказа костелив орех

Елена Петрова, която незнайно защо остана извън всички сериали, снимани през последните няколко сезона, е толкова отчаяна от проблемите в актьорството, че се кани да го зареже. Неотдавна осъзнава, че не вижда светлина в тунела, и си поставя срок 31 декември.

До последния ден от силно драматичната година трябва да размисли и да реши дали да остане в очакване отново да се качи на сцената и да излезе пред камерите, или да се откаже от професията, за която няма академична диплома, въпреки че талантът не може да остане скрит.

Ефектната брюнетка, която не може да остане незабелязана, прави и магистратура по  режисура в Нов български университет и се блазни от перспективата да премери сили с господата, които я управляват под прожекторите.

Кариерата й тръгва стремително за момиче, завършило само арт паралелката в столичното 22-ро училище, където преподава Васил Михайлов. Тя е едва на 15, когато режисьорите Илиян Симеонов и Християн Ночев я ситуират дибидюс между Куката и Чочо Попйорданов във филма „Граница“. Скандалът е голям не само заради голите сцени, но и заради темата безумията в армията. Така филмът е стопиран.

После късметът й се усмихва в доста садистичната интерпретация на Николай Волев на „Козият рог“. Случайно среща Елена на улицата и въпреки че веднага вижда у нея скандалната за крехката й възраст чувственост, стигаща до сласт, решава да рискува. Разкрепостеното й излъчване в крайна сметка е укротено и подчинено на фабулата. Точно докато снимат новата версия по разказа на Николай Хайтов, Елена моли Волев да й даде четири дни отпуска, за да се яви на кандидатстудентските изпити във ВИТИЗ, пише „Галерия“.

Хубавата Елена тези дни даде да се разбере, че застоят е не само в афиша, но и в емоционалния й живот. И въпреки че не отговаря на въпроса дали в момента е влюбена, споделя, че досега само два пъти е получавала онова обяснение в любов, което осмисля живота.

Друга тема е, че тя свикнала на сериозен лукс. Докато навремето я ухажва, бившият й съпруг Аристотелис Фотилас учи наизуст стихотворения на Яворов, наема хеликоптери за сантиментални воаяжи, организира уикенди в Санторини, купува скъпи подаръци и дори сваля 30 килограма. За неин рожден ден поръчва на пиротехници 27 фойерверка, а после цял оркестър само от цигулари им свири в някогашния клуб на Пламен Минчев и Евелина Борисова „Дали“.

Елена обаче е достатъчно искрена и не спестява кривиците в характера си, които донякъде подсказват причините за провала на единствения й брак досега. Актрисата твърди, че с нея се живее доста трудно, защото е дива и неконтролируема, супер ревнива и обсебваща – фитилът й е къс, не й липсват малки и големи лудости, а мъжете наоколо стъпват върху минно поле.

Но вероятно е научила урока си от фатално-пропадналата си любов с Мартин Макариев, настоящия съпруг на Луиза Григорова. „Дори да искаш другото на другия, никога няма да го получиш – то просто не е твое“, разсъждава Елена.

Прегледана: 12231

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече