Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Крисия избяга от София заради несподелена любов! Звездата слага ново начало

2020-та година се оказала повратна в личен план за обичаната от всички Крисия, научи Nie-jenite.bg. Тийнеджърката, която има слава и талант, а публиката следи непрекъснато кариерата й, не е пощадена от разочарования.

16-годишната чаровница избягала от София заради несподелена любов. Тя решила да отвори нова страница в живота си и в момента е възпитаничка на варненското музикално училище. В столицата тя движеше в компания на богати и известни съученици, но вече не иска да се връща към тези свои спомени, нито да споделя кой е станал причина за разбитото й сърце.  

Гласовитата тийнеджърка вече залага на малко грим и обикновена прическа, помъдряла е и се е фокусирала върху проектите си.

И също като колегите си творци, тя успяла да се вдъхнови от неприятните събития, за да извлече ползи и да зарадва феновете си с нова песен. Парчето щяло да бъде много емоционално и наситено с драматизъм, но и близко до реалността – тази, с която се сблъсква всеки от нас, но няма сили да опише и изкаже.

Крисия признава, че периодът е бил доста труден за нея, но пък това я променило коренно и тя решила да посрещне промените с отворени обятия.    

Прегледана: 5777

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече