Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Жени Живкова: Започнах да шия предпазни маски! - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Жени Живкова: Започнах да шия предпазни маски!

Внучката на Тодор Живков разказва, че пандемията се е отразила на бизнеса й точно както на всички останали хора.

Ето какво разказва тя за работата си в интервю за в. „Уикенд” по повод кризата, породена от коронавирус:

„Основно ангажиментите ми са свързани със създаването на нова колекция на „Жени стил” за следващия сезон. В началото на пандемията през март не работихме доста време в магазина, ателието и офиса. Поставянето на държавата под пълна карантина наложи да вземем мерки. Започнахме да шием предпазни маски, за да запазим хората във фирмата. Но персоналът и при мен бе намален.” .

Внучката на Живков допълва, че се е възползвала от мярката „60:40”, но пак е било трудно.

„Много е тежко в момента. Опитвам се да направя всичко възможно, за да съхраня бизнеса. Имаме и онлайн магазин, което е голям плюс, за да продаваме облеклата. На този етап ми е трудно да предвидя какво ще се случи с работата. Производителите в луксозния моден бранш доста пострадахме. Клиентите, имащи възможност да закупят по-скъпи дрехи, сега са с други приоритети. Всеки в настоящата ситуация гледа да е малко по-обран в разходите на средства.”, споделя още дизайнерката.

Но застава зад себе си и зад това, което сама е постигнала. Разказва, че е теглила кредит, за да стартира. А не е разчитала на парите на Тодор Живков.

Прегледана: 4356

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече