Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мъжкарско? Слави БАДЖАНАК с половината си екип (ОКРАДЕ им жените)

Шоуменът Слави Трифонов, който редовно говори за чест, мъжка дума и демонстрира джентълменско поведение, се оказа всичко друго, но не и мъжкар.


Хора от екипа му са пропищели от подмолните му игри, заради които не едва и две жени на негови колеги „изгоряха“.

„Хареса ли си някоя, нищо не е в състояние да го спре. Готов е да те смаже, само и само да има твоята жена“, разказват запознати. Неслучайно никой вече не иска да запознава Слави с половинката си или да я представи публично, защото рискува шефът да му я открадне.

„С вързани ръце сме. Той ни е шеф – нито можеш да се сбиеш с него, нито да го напсуваш. Жена ти се е главозамаяла, нищо не може да направиш“, клатят глава ужилени от нагона на Дългия.

Азбучен пример за немъжкарското поведение на Трифонов е начинът, по който постъпва със сценариста си Светослав Митев. Светльо имаше връзка с Мартина Джорджевич, която бе редовен зрител в публиката на „Шоуто на Слави“.

„Беше много влюбен в нея, но това не попречи на Дългия да започне да я сваля и да я вкара в леглото си“, разказват негови приближени.

В крайна сметка Митев е зарязан от Мартина, а по-късно – и уволнен от шефа си.

Подобен бе и случаят с Борис Солтарийски и настоящата му съпруга Аделина. Двамата се запознават по време на участието й в „Умна и красива“ и беквокалистът на „Ку-ку бенд“ се влюбва от пръв поглед. Прави обаче грешката да сподели за чувствата си на Слави, който „приема предизвикателството“. Той успява да прелъсти Аделина и след няколко бурни нощи я зарязва.

В крайна сметка Солтарийски спечелва сърцето й и двамата се женят. И до ден-днешен обаче на Борис му е болна тема, че с шефа му са баджанаци.

Прегледана: 8942

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече