Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Луксът има лице: Алла Погачова живее с 9 000 лева на ден!

Начинът на живот, на който е свикнала руската прима Алла Погачова, струва близо 9 000 лева на ден.

Според в. „Ретро” сметките показват, че 4 400 евро е дневният разход на певицата за издръжката на огромното имение, в което живее. И става дума не за покупки или вложения, а просто режийните разходи и заплатите на цялата гилдия от обслужващ персонал.

Андрей Фомин, организаторът на светски събития за богати и известни лица в Русия, е този, който дава детайли около звездата. Той е категоричен, че финансовата криза, породена от пандемията от коронавирус, е засегнала в някаква степен и Погачова. Но когато става дума за звезди от нейния ранг, няма как месец или два липса на доходи да се окажат решаващи и фатални. Тя има сериозни авоари, които й позволяват да поддържа лъскавия си начин на живот. Но все пак – ударът върху цялото съсловие оказва влияние й върху нея.

Фомин допълва, че Алла не е единствената руска богаташка, която има подобни дневни разходи. В годините на възход звездите от нейния ранг са построили огромни имения, в които басейните, фитнес залите и дори дискотеките, не са лукс или нещо нетипично.

Прегледана: 4297

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече