Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
ЛЮТ СПОР покрай последния конкурс „Мис Плеймейт 2020“! Вижте победителките! Коя е по-хубава според вас (СНИМКИ) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

ЛЮТ СПОР покрай последния конкурс „Мис Плеймейт 2020“! Вижте победителките! Коя е по-хубава според вас (СНИМКИ)

Лют спор се заформи в интернет пространството покрай победителките в конкурса „Мис Плеймейт 2020“. Тази година като за последно бяха излъчени две носителки на титлата.

Едната – Ева Славова, бе коронясана от журито, а другата – Диана Габровска, избраха интернет потребителите. Тя бе окичена с титлата „Мис Плейнет“ и получи равен вот с този на Ева.

Според фенове обаче Габровска, която бе кандидат-кметица на Момин проход, е събрала много повече гласове от Славова, но вотът е бил манипулиран.

В интернет са категорични, че Диана има много повече качества от Ева и е много по-красива. Скандалната кандидат-кметица има само една корекция по себе си – силиконови гърди, докато Ева е лягала под ножа редовно.

И двете са майки, като Габровска има две момчета, макар че по нищо не й личи. Диана има съвършено тяло, а според някои – по-добре оформено от това на другата носителка на титлата.

„Габровска има естествена хубост и е успяла да я запази, докато Ева е наблъскана с хиалурон и от пластични операции е загубила идентичността си“, негодуват в нета.

А според вас коя е по-хубава?

Прегледана: 11903

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече