Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Със замах Миглена Ангелова връща „Искрено и лично” в ефир

Очаква се до дни Миглена Ангелова да се появява редовно в ефир.

Та качва отново „Искрено и лично” на екран. Като впечатляващото в случая е, че предаването ще се появи в листата на чисто нова телевизия.

Става дума за първата по рода си у нас медия – Code Health TV. Тя се е посветила изцяло, според думите на Ангелова, на физическото и психическото здраве на хората. Затова и емблематичната водеща е приела да се включи в редиците на новата телевизия и да възстанови култовото предаване.

В интервю, което наскоро Миглена дава, тя разказва с охота за новия си проект. С нескрито задоволство споделя, че е получила обещание от страна на ръководството на телевизията, че само тя има последната дума по отношение на предаването. Сама ще избира гостите, темите и начина, по който те ще бъдат представени на зрителите. В немалка степен това я е убедило де приеме предложението „от раз” и да се съгласи отново да бъде мисис „Искрено и лично”.

Ангелова не пропуска да използва възможността да промотира и своя канал в YouTube.

Тя разказва, че до този момент са се въртели основно стари записи и различни нейни разговори с интересни събеседници. Очаква се обаче съвсем скоро каналът да започне да функционира на пълни обороти.

Прегледана: 8447

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече