Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Талия се венча отново за мъжа си милионер (Екранната Росалинда и баровецът Томи Мотола подновиха обетите си)

Мексиканската актриса и певица Талия отново се венча за съпруга си 2 десетилетия след първата им сватба. Двамата повториха брачните си клетви на 2 декември – датата, на която станаха семейство през 2000 г.

На тържеството им сега присъстваха само децата им, кумовете и свещеник. „Ако не беше пандемията, щяхме да направим голям купон за много гости”, сподели пред испаноезично издание звездата от сериала „Росалинда”.

Талия и Томи Мотола се ожениха за сефте в началото на новия век в църквата „Свети Патрик” в Ню Йорк. По онова време младоженецът – бивш съпруг на Марая Кери, беше президент на „Сони мюзик”, затова и на женитбата му присъстваха куп знаменити певци. Да поздравят него и булката бяха дошли Майкъл Джексън, Дженифър Лопес, Глория Естефан и др, пише „Уикенд“.

„Винаги съм вярвала, че ще намеря точния за мен човек. Казвах си: „Господи, ти си знаеш кога ще ме запознаеш с мъжа на моя живот, знаеш си и колко дълго ще ме оставиш да го чакам… Но ако времето да го срещна е дошло – просто ми дай знак!”.

Като се запознах с Томи, веднага усетих, че онзи, когото съм търсила, е той. Мисля, че и той е доволен от срещата ни. Днес и двамата преживяваме най-прекрасните си мигове заедно. Още от самото начало на връзката ни чувствам огромна свобода в комуникацията помежду ни.

Мъжете, с които съм имала отношения преди, ме възприемаха като жена, която ще им помогне да постигнат нещо в живота. Трудно ми беше да общувам с тях. А в Томи разпознах някого, с когото можех да бъда едновременно и дете, и жена, и личност. Признателна съм му, задето той направи много и за музикалната ми кариера”, споделя екранната Росалинда. И допълва, че гледа на любовта си с Мотола като на море, което никога не е бурно.

Прегледана: 18828

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече