Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Фенове плачат: Джена спира с пеенето! (Става полицайка)

Кризата в музикалния бранш удари жестоко и фолк певицата Джена. Изпълнителката на „Да те бях ранила“ е решила окончателно да скъса с кариерата си на чалга дива и коренно да смени професията си.

Тези дни тя призна пред свои фенове, че вече трета година е студентка по Криминалистика и Национална сигурност. Джена е осъзнала, че кариерата й на фолк певица в тези несигурни времена върви стремглаво надолу и не може да разчита на нея вечно.

Особено в ситуацията с коронавируса, когато всички участия са забранени, певицата и семейството й са в изключително затруднено положение. Съпругът й Наско Стоев също е в бранша и няма възможност да помага финансово. Затова и решила да вземе нещата в свои ръце и да се преквалифицира, за да има едно по-стабилно бъдеще и спокойни старини.

След Мария, тя е поредната фолк певица, която се отказва от пеенето. Кризата с коронавируса само затвърдила решението на Джена да слезе от сцената. Тя от няколко години го обмисляла, тъй като музикалната й кариера от доста време насам е в застой и няма хитове. В същото време работата й като полицайка ще й осигури сигурни доходи и добра пенсия.

Прегледана: 6238

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече