Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Семейна идилия! Сашо Диков и Аня се събраха заради децата!

Чудна семейна снимка! Такова е всеобщото мнение, което се чете под кадъра на Сашо Диков, Аня Пенчева, дъщеря им Петя Дикова и малкия им внук.

От много отдавна бившите партньори Аня и Сашо не са позирали на общ кадър, но дъщеря им е намерила начин да ги събере и запечата за спомен. Компания им правят те с малкия й син. А снимката заслужава овации.

Самият кадър е разпространен от Петя в социалните мрежи. Той е съпроводен със закачливо послание. Въпреки че е празник, в семейството се спазва златното правило – никога повече от един Сашо да не се усмихва за снимка.

С думите си бъдещата майка визира това, че докато баща й позира усмихнат пред фотоапарата, малкия Сашко гледа намусено. Все едно някой му е изял шоколадовото яйце, закачат се с него онлайн потребители.

Основен акцент в снимката пада разбираемо върху Аня Пенчева. Въпреки че вече е баба и то на двете внучета, въпреки че чака трето, тя е повече от впечатляваща. Цялото й излъчване е на красива и страстна жена, на жена, която винаги ще остане символ на привличане и харизма, редят слова във възхвала феновете.

И няма как да е иначе. Пенчева не е първа младост, но начинът по който изглежда, все още я нарежда до най-красивите жени на родната сцена.

Сашо само може да съжалява, че е изпуснал жена като нея!, обобщава всеобщото мнение един от най-активните потребители.

Прегледана: 12781

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече