Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Изненада! Софи Маринова кръщава дъщеря си на Преслава

Софи Маринова се е размечтала за нова рожба, момиче, което да кръсти на кумата си Преслава.

Признанието направи самата певица, като то беше част от емоционалното й обръщение към феновете по повод 45-ия рожден ден на ромския славей.

Маринова и скромната й, но шумна компания посрещнаха личния й празник в заведението на нейната половинка – Гринго. Въпреки че кръчмите са затворени, Софи, Преслава и още няколко отбрани приятели се събраха, спретвайки се забавно тържество. В последното феновете се увериха с очите си от видео, което самата рожденичка разпространи.

Празненството е на макс, а участниците в празника въобще не се притесняват от ограничения, забрани и вируси.

Може би най-голямо впечатление направи именно признанието на Софка, че й се иска още едно дете. Нейното отроче – Лоренцо – вече е млад мъж, а на нея й се иска да дондурка бебе. Мечтите на Софка се разпростират още по-далеч – тя вече копнее за момиче, което ще нарече на кумата си Преслава.

Според мълвата в попфолк средите, Маринова не спирала да говори на тази тема. Всички в обкръжението й били наясно, че с Гринго правят опити. Знаело се дори кога и по колко пъти на ден се правели конкретните опити, което влудявало близките до Софка.

Прегледана: 14562

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече