Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Гордата Аси се радва на нов мъж! (Избраникът на Туба Бююкюстюн е с 9 години по-млад от нея)

Туба Бююкюстюн не остава дълго без мъж до себе си. Звездата на „Искрите на отмъщението”, „Гордата Аси”, „Под липите” и „Огнено сърце” отново лети на крилете на любовта, и то с красавец, който е по-млад от нея с 9 години. Според турската преса тв любимката е пуснала в леглото си мускулестия брюнет Екин Мерт Даймаз. Той също е актьор, макар и не с успехи като нейните.

Туба и младокът често били засичани заедно в последните няколко седмици. Информатори на таблоидите отвъд Капитан Андреево дори твърдят, че напоследък двамата прекарвали уикендите в дома на Туба. В момента в Турция има пълен локдаун в събота и неделя и местните жители нямат право да напускат къщите си. Целта на това ограничение е да се спре разпространението на коронавируса, пише „Уикенд“.

Преди да се загаджи с Екин, Туба беше интимна с милионера Умут Евирген. Докато той й беше любовник, Гордата Аси водеше живот като на принцеса. Тя дори се отказа от професията си – преди около 2 години заяви, че повече няма да работи, защо имало кой да я издържа. Тук му е мястото да припомним, че предприемачът Умут притежава някои от най-успешните турски предприятия и заведения. Същевременно той е и един от най-скандалните богаташи на южната ни съседка. С гардовете му често влизат в юмручни схватки по дискотеки, а са вадили и пищови.

С Евирген Туба се загаджи през лятото на 2018-а. Преди това тя имаше кратка връзка с колегата си Еркан Авджъ, а до пролетта на 2017-а беше омъжена за Онур Сайлак. С партньора й от теленовелата „Огнено сърце” станаха семейство на 28 юли 2011-а в Париж, а през 2012-а се родиха близнаците им Мая и Топрак.

Онур – екранният Вели Джевхер от „Ирония на съдбата”, и до днес храни топли чувства към бившата си съпруга. Във всяко свое интервю той говори с уважение за експоловинката си, а наскоро дори призна сензационно, че я обича. „Любовта ми към нея е силна, както в началото на връзката ни. Нищо че сме разведени отдавна”, сподели актьорът пред високотиражен истанбулски таблоид.

Бююкюстюн е родена на 5 юли 1982-ра. Завършила е специалност „Декор и костюми” в университета Мимар Синан, а докато следвала, се снимала в рекламни филмчета. Покрай клиповете за различни турски и световни марки хубавицата се запознала с известния кино- и телевизионен режисьор Томрис Джиритоглу. Скоро след това той й поверил малка роля в последните епизоди на свой сериал.

2004-та е годината, в която Туба окончателно решила да се посвети на актьорската професия. Първо нашумяла с мелодраматичната поредица „Под липите”, а после дошла и офертата за участие в хитовата теленовела „Гордата Аси”.

Прегледана: 13668

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече