Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Руши Виденлиев и Таня Илиева за първи път показаха децата си

Отношенията между Руши Виденлиев и половинката му – манекенката Таня Илиева – са на приливи и отливи. Двамата обаче бяха единодушно за това, че децата им трябва да стоят далеч от медийното внимание. Така и беше. До този момент семейството стриктно съблюдаваше и се пазеше. Внимаваше малчуганите да бъдат добре защитени от злите хорски очи.

Явно обаче напрегнатото ежедневие или липсата на ангажименти е накарала Таня да избяга леко от убежденията си. Именно тя пусна няколко кадъра на децата.

Знае се, че малчуганите са братче – носещо името Ян, което е родено през есента на 2018 г. Две години по-късно на бял свят се появява и сестричката му. Мълвата носи, че тя е кръстена на името на популярната си баба – Лора Виденлиева.

Повече информация за семейството няма и по-точно за децата. Докато за самата двойка се знае, че са отново заедно след поредна раздяла. В повечето случаи отношенията помежду им се обтягат и нишката се къса заради нежната половинка. Близките им я описват като емоционално нестабилна, склонна към депресии и бореща се с хранително разстройство. Това вгорчавало не само нейния живот, но и случващото се помежду им. Затова и двамата се събирали и разделяли неколкократно. Какво се случва с децата през тези моменти на раздяла не става ясно.

Прегледана: 14197

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече